Recept - naše sekaná
Náš sekaný prát je velmi jednoduché jídlo, a tak přidáváme pouze pár rad a krátký postup, aby byl výsledek pro Vás co nejchutnější a práce co nejjednodušší.
Poté co vybalíte náš prát z fólie, tak ho musíte vytvarovat do úhledné šišky, kterou poté vložíte na pekáč. Doporučujeme si řádně namočit ruce a tvarování půjde úplně samo.
Vytvarovanou šišku vložte na pekáč a podlijte cca. 1 cm vody. Voda musí být v pekáčku po celou dobu pečení, a proto ji průběžně dolévejte.
Sekanou pečeme při 180 stupňích po dobu cca. 1,5 hodiny. Na závěr pečení polijeme sekanou vodou po povrchu a díky tomu se nám vytvoří krásně křupavá kůrka.
Naše sekaná je nejlepší samozřejmě z řádnou bramborovou kaší.
Když sekaná vychladne, tak ji máme nejraději na chleba z naší hořčicí.
Takto jednoduché to je a nezbývá mi než Vám popřát dobrou chuť.